Nagy Eszter

Budapesten dolgozok, de visszaköltöztem vidékre, Szigetszentmiklósra.

Majdnem 3 évet voltam online grafikus egy cégnél, ahol Facebookra, YouTube-ra és Instagramra gyártottam posztokat, canvaseket, animációkat, timelapse videókat, stop motion-öket és Google bannereket. Én nagyon szerettem a Visart-os éveimet, talán akkor lehettünk a legkreatívabbak. Szinte határok nélkül alkothattunk, ami kikerülve a való életbe, már nem mindig adódik meg.

Nagyon lelkiismeretes, tapasztalt, szakmabeli tanáraink voltak, akiktől mindig volt még mit tanulni és minden lehetőséget megkaptunk a továbbfejlődésre.

Szerintem kiváló alapokat kaptunk, akármilyen irányba is indultunk el később. Én főleg az animációs, tipográfiai, arculat és reklámgrafikai tudásomat tudtam hasznosítani, de volt alkalmam a csomagolástervezésen és a fotós órákon tanultakat is. :)

Ha megemlítem, hogy hol végeztem, most már sokkal többen tudják, hogy miről beszélek mint néhány évvel ezelőtt. De inkább az itt szerzett tudás és tapasztalat az, ami igazán számít, hiszen fontos, hogy a diploma ne csak egy csini papírdarab legyen, hanem rendelkezzen mögöttes tartalommal. És a Visart-ban bizony keményen meg kellett dolgozni érte.  

Mindenkinek szívből ajánlom a Visart-ot, aki elég elszánt, harcra kész és biztos abban, hogy ezt a szakmát szeretné választani. Mert nem könnyű, ahogyan az iskola sem az.

Viszont ha komolyan gondolják és szeretik a kihívásokat, akkor remek kiindulópont.

 

DIPLOMA

DIPLOMA

érdekelne téged is ez a szak?

ha érdekel a tervezőgrafika, az arculattervezés, motion design, UI/UX és szeretnél gyakorló szakemberektől tanulni, vezető kreatív stúdióknál elhelyezkedni!

Tovább a szakleírásra