Visart Art School Budapest

tudj meg minden részletet az iskolánkról, általunk képviselt értékekről

ismerd meg iskolánkat

Iskolánk közel 20 éve egyedüli magyarországi képviselője az EFET STUDIO CRÉA (korábban: École d'Art Maryse Eloy) párizsi magán főiskolának, mely a francia főváros egyik élvonalbeli művészeti iskolája. Az évek során a magas színvonalú, párizsi szemléletet örökítő, design szellemiségű oktatás jegyében a felsőoktatás meghatározó szereplőjévé váltunk Magyarországon.

A Visart a kreatív, innovatív emberek találkozóterévé vált Budapest szívében, ahol az iskolánk francia oktatási rendszere, haladó szellemiségű programja, a neves és nívós elméleti és gyakorlati szakemberekből  álló tanári állománya, valamint az ambiciózus, a szakma iránti tisztelettel lévő hallgatói, egy aktív alkotócsoportot hoznak létre.

Olyan egyedülálló programokat kínálunk a hallgatóinknak, mint a Vizuális kommunikáció- grafikai és digitális design, mely keretein belül a hallgatóink a legkiválóbb szakemberektől sajátítják el a tervezőgrafikai hagyományos műfajai mellett, a digitális design legkülönfélébb új műfajait, valamint az ehhez nélkülözhetetlen elméleti háttértudást is. Alapprogramunk komplexitásának köszönhetően a nálunk tanuló diákok diploma után nem csak tervezőgrafikusként állják meg a helyüket, de egyéb kreatív stúdiónál is helyt tudnak állni.

Hírnevünket hallgatóink sikerei is öregbítik, hiszen diákjaink mind Magyarországon mind külföldön számos elismerést és díjat kaptak iskolánk egyedi módszerének köszönhetően.  A Visart Art School Budapest lépést tart a design tendenciákkal, gyorsan reagál a kreatív piac elvárásaira, változásaira, valamint szoros kapcsolatot ápol, és közös projekteket hoz létre hazai kreatív ügynökségekkel. Francia anyaiskolánk, az EFET STUDIO CRÉA-nak köszönhetően hallgatóink és programjaink a legfrissebb párizsi trendeket és aktualitásokat szem előtt tartva képzik magas szinten a jövő kreatívjait és elméleti szakembereit. Nemzetközi mivoltunkhoz hozzátartozik, hogy a diákjainknak lehetőségük van csatlakozni a nemzetközi véráramba is, hiszen francia anyaiskolánkban lehetőségük van eltölteni fél-egy évet, vagy akár a Mesterprogramot.